Levering 

De bestelling zal zo spoedig mogelijk worden verzonden met PostNL. 

 

Afhalen in de salon

Wil je liever je producten afhalen in de salon? Dat kan mits telefonisch of per e-mail is aangekondigd dat de bestelling klaar ligt in de salon. De bestelde producten kunnen worden afgehaald te Kleverparkweg 21E Haarlem, waar de salon gelegen ligt. Houdt de bestelbevestiging bij de hand zodat onze medewerkers zo spoedig mogelijk het pakket kunnen overhandigen!

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden het product te retourneren, zolang het product ongeopend en ongebruikt is. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de leverdatum. 

 

Let op! 

Voor het beoordelen van verbruiks- en/of hygiëne producten en tools (zoals shampoo, huidverzorging, make-up, tanning, stylingproducten/tools etc.) is het niet toegestaan om de verpakking te openen en/of het product te gebruiken. Het uitgangspunt hierbij is dat de klant het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij/zij dat in de winkel zou mogen doen. De klant is aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan die verder gaat dan toegestaan. Indien je een hygiëne product retourneert wordt er een waardevermindering van 100% toegepast.

 

Retourneren

  • Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je: binnen 14 dagen een bericht te sturen dat je het product retour wil sturen.
  • Indien het pakket wordt geretourneerd hebben wij een ingevuld retourformulier nodig om de retour te verwerken. Het formulier dient aanwezig te zijn in je pakket, je kan hiervoor gebruikmaken van het retourformulier dat is bijgevoegd bij het geleverde pakket. 
  • Indien het pakket niet compleet is, of er zijn problemen rondom de levering dan dien je dit binnen 48 uur na ontvangst te melden.
  • Klopt je bestelling niet? Geef dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons door, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@beautybymonique.nl of bel naar 023-5749299 en vermeld hier duidelijk jouw naam, ordernummer en de items waar het om gaat.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. We raden aan om het verzendbewijs goed te bewaren. Betreft het garantie, dan sturen wij je een retourlabel nadat het defect is gemeld.
  • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
  • Je ontvangt het bedrag exclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) binnen 14 werkdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen.
  • Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.
  • Indien je hebt gekozen voor Afterpay, dien je zelf aan hen te melden dat je het pakket retour hebt gestuurd om eventuele betalingsherinneringen te voorkomen. Wanneer wij jouw pakket retour hebben ontvangen zullen wij dit direct doorgeven aan Afterpay.
  • De terugbetaling zal plaats vinden wanneer wij de goederen hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat de producten retour zijn gezonden.

 

Retour kan verzonden worden naar: 
Beauty by Monique  
Kleverparkweg 21E
2023CA Haarlem
Nederland
Telefoonnummer: 023-5749299
E-mailadres: info@beautybymonique.nl